SILKEBORG CENTRALSYGEHUS PATIENTHOTEL

– patienthotel med farve optimistisk arkitektur

Projektet omfatter primært opførelsen af et patienthotel samt ambulatorium. Ydermere, opføres en ny glasbygning som indgangsfoyer i forbindelse med den eksisterende hovedindgang og forhal til hele sygehuset.

Patienthotellet bygges i 2 etager med 19 værelser, og kælderetagen vil blive placeringen for det nye ambulatorium. Derudover omfatter projektet også etableringen af en ny parkeringskælder med 45 pladser og omdisponering af tilkørsel samt parkering i øvrigt.

 

Farverig differentiering

Et ophold på et patienthotel er oftest kun for en afgrænset periode. Derfor er interiøret designet og farvesat optimistisk og kraftfuldt.

Der er lagt vægt på at patienten kan skelne rummene fra hinanden samt at kunne differentiere hvilke retninger de kommer fra. Gangen er udformet med forskellige udtryk alt efter hvilken vej man kommer fra.

Projektets Nøgletal

Bygherre: Region Midtjylland
Omfang: Patienthotel og ambulatorium
Areal: 2.500 m²
Gennemført: 2004 - 2007