SENIORCAMPUS

– en ny vej i livet

Seniorgruppen udgør en stor del af Danmarks befolkning. De søger i højere grad, efter et langt liv på arbejdsmarked, at realisere sig selv og engagere sig i fællesskabet med andre. SENIOR CAMPUS gør dette muligt.

Visionen om at udvikle nyskabende rammer for det gode seniorliv har inspireret projektteamet til at rykke grænserne udover, hvad vi i dag kan tilbyde seniorlivet i Danmark.

 

Et valg der tilgodeser den enkelte

SENIORCAMPUS er et stort projekt, der sætter mennesket i centrum – både for beboerne, de ansatte og det omgivende samfund.

De 300 lejligheder, hvor kvaliteten er i højsædet, er individuelle boliger. Man vil have unik mulighed for at finde præcis den type lejlighed, der matcher ens behov og ønsker.

Fællesområderne udgør livsnerven i SENIORCAMPUS og vil være omdrejningspunkter for sociallivet – inde, såvel som ude. Områderne inviterer til fysisk og sociale aktiviteter, kulturelle indslag, kreativ udfoldelse, velvære og gastronomiske oplevelser, samt udfoldelse.

 

Allerød som realistisk mulighed

Udviklingsprojektet er baseret på et konceptprogram, der i princippet er uafhængigt af konteksten og er derfor tænkt så fleksibelt som muligt. Dog er visionen at SENIORCAMPUS placeres i naturskønne omgivelser nær infrastruktur og en større by.

Den konkrete placering på grunden ved Kongevejen i Allerød er valgt som en realistisk mulighed. Det er de enkelte delelementer og optimal placering af disse i forhold til hinanden og verdenshjørnerne, der er udslagsgivende for det konkrete projekts indpasning på grunden i Allerød.

Se film >> https://goo.gl/VCtdF6

 

Projektets Nøgletal

Bygherre: Seniorcampus
Omfang: Nybyggeri | 300 lejligheder + 6 hotellejligheder fordelt i fem bygningsafsnit fra 2 til 7 etager + 3 aktivitetsområder koblet på receptionen, med alle de sociale funktioner: Foodcourt - Business&Leisure - Fitness&Wellness
Areal: 45.960m²
Gennemført: 2017-2020
Samarbejde: C-C-G + Niras + Thing & Brandt Landskab | Visualisering: NOR3D